Om du behöver mer information eller har några frågor om vår ansvarsfriskrivning, vänligen kontakta oss via e-post på.

Friskrivningsklausuler för quailcreekclub.com:

All information på denna webbplats publiceras i god tro och endast för allmän information. quailcreekclub.com ger inga garantier om fullständigheten, tillförlitligheten och noggrannheten i denna information. Varje åtgärd du tar på informationen du hittar på denna webbplats ( quailcreekclub.com), är strikt på egen risk. quailcreekclub.com ansvarar inte för förluster och / eller skador i samband med användningen av vår webbplats.

Från vår hemsida kan du besöka andra webbplatser genom att följa hyperlänkar till sådana externa webbplatser. Medan vi strävar efter att tillhandahålla endast kvalitetslänkar till användbara och etiska webbplatser, har vi ingen kontroll över innehållet och arten av dessa webbplatser. Dessa länkar till andra webbplatser innebär inte en rekommendation för allt innehåll som finns på dessa webbplatser. Webbplatsägare och innehåll kan ändras utan föregående meddelande och kan inträffa innan vi har möjlighet att ta bort en länk som kan ha gått ”dålig”.

Var också medveten om att när du lämnar vår webbplats kan andra webbplatser ha olika sekretesspolicyer och villkor som ligger utanför vår kontroll. Var noga med att kontrollera sekretesspolicyerna för dessa webbplatser och deras ”användarvillkor” innan du engagerar dig i någon verksamhet eller laddar upp någon information.

Samtycke

Genom att använda vår webbplats godkänner du härmed vår ansvarsfriskrivning och godkänner villkoren.

Uppdatering

Denna ansvarsfriskrivning var senast uppdaterad den: torsdag – maj 17 2018.

Skulle vi uppdatera, ändra eller göra några ändringar i det här dokumentet kommer dessa ändringar att presenteras tydligt här.

Top